El Test programa per a diumenge quatre muntatges breus de teatre i circ a Santpedor

El punt d'inici serà a la plaça Gran U d'Octubre i es farà un recorregut perquè tots els assistents puguin veure les diferents propostes

Santpedor viurà una tarda de teatre i circ amb el festival Test
Santpedor viurà una tarda de teatre i circ amb el festival Test | Test
Redacció
13 d'octubre del 2022
Actualitzat el 14 d'octubre a les 11:47h
Santpedor acollirà aquest diumenge una nova edició del festival Test, una proposta de la xarxa de Pobles Creatius que programa espectacles de curta durada que s'exhibeixen en espais no convencionals i amb els artistes molt a prop del públic.

A Santpedor es faran quatre muntatges breus de teatre i circ, aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda amb punt d'inici a la plaça Gran U d'Octubre i es farà un recorregut perquè tots els assistents puguin veure les diferents propostes.

El festival Test arriba a la 7a edició i ja ha passat pels municipis de Balsareny, Callús i Navàs, després de l'inaugural de Gironella i Avinyó, i en recorrerà uns quants més durant els mesos d'octubre i novembre.

La proposta s'impulsa des del centre de producció cultural i residència d'artistes Cal Gras, situat a Avinyó, i amb el suport a la creació de la xarxa de Pobles Creatius, del qual Santpedor forma part. Les companyies interessades presenten les seves propostes a la convocatòria del festival i les propostes seleccionades poden ser programades pels diferents municipis durant els mesos d'octubre i novembre.


Arxivat a