Sant Fruitós participa en el projecte de ciència ciutadana Llegim el riu, a l'entorn del Llobregat

Les persones interessades a participar-hi, s'han d'inscriure abans de divendres

El riu Llobregat
El riu Llobregat | Estefania Escolà
Redacció
12 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:13h
Sant Fruitós de Bages ha estat un dels municipis seleccionats per participar en el projecte Llegim el riu, una iniciativa de ciència ciutadana a l'entorn del riu Llobregat per tal d'afavorir-ne el coneixement i la col·laboració de la ciutadania en la seva protecció.

La participació en aquest projecte és oberta a públic en general que estigui interessat en la protecció del nostre entorn i en conèixer el riu. Les places per participar-hi són limitades i cal inscriure's abans del divendres 14 d'octubre enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals (nom, edat, telèfon i correu electrònic).

Els participants inscrits podran prendre part en aquest projecte que preveu una reunió informativa prèvia i una sortida de camp, tot plegat tutelat i dirigit pel Grup de Recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona (UB).

Llegim el riu és un projecte impulsat i coordinat per la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. En aquest projecte hi participen una quinzena de municipis més que es troben a l'àrea d'influència de la conca del riu Llobregat.