El Geoparc organitza un curs pràctic d'interpretació de la geologia

Està adreçat a persones que fan activitats de guiatge o a altres professionals amb interès en la matèria

Vista del delta de Montserrat
Vista del delta de Montserrat | Fortuny
Redacció
11 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:26h
El Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central organitza un curs pràctic d'interpretació de la geologia al camp, adreçat principalment a persones que fan activitats de guiatge al territori i volen formar-se en els principals aspectes que conformen el Geoparc. Tot i això, el curs és obert a d'altres perfils com docents o agents del sector turístic que tinguin interès en aquesta matèria. El curs es farà a partir de tres sortides sobre el terreny, els dies 19, 21 i 26 d'octubre.

A la primera de les sortides s'explicarà la història geològica del Geoparc. A la segona, s'aprofundirà en els deltes de Sant Llorenç del Munt i Montserrat. A la tercera i última els participants aprendran a identificar les roques del Geoparc. Els geòlegs Oriol Oms, Isaac Camps i David Parcerisa seran els encarregats de guiar cadascuna de les sessions, respectivament. El lloc de les sortides es comunicarà als participants un cop s'hagin inscrit al curs.

Aquest curs complementa el curs teòric - pràctic que es va realitzar l'any 2020 per formar guies acreditats del Geoparc i que va ser seguit per una quinzena de persones. Ara, les persones que vulguin completar la formació caldrà que assisteixin a un mínim de dues de les tres sortides.