1 de 10
Eleccions municipals 2023

Junts per Sant Salvador de Guardiola confia en Anna Llobet per recuperar l'alcaldia

Actualment és regidora a l'oposició, però en l'anterior mandat havia estat tinent d'alcalde i regidora de Promoció econòmica, Comunicació i Transparència

Anna Llobet serà l'alcaldable de Junts per sant Salvador de Guardiola | Junts
per Redacció, 10 d'octubre de 2022 a les 16:51 |
L'actual regidora a l'oposició Anna Llobet encapçalarà la llista de Junts per Sant Salvador de Guardiola de cara a les eleccions municipals de 2023. El partit confia en la seva "dilatada experiència al consistori, el coneixement del municipi i la implicació des de sempre en les activitats culturals i associatives del poble".

"Tenim un projecte que enllaça amb el que vam haver d'aparcar el 2019 però actualitzat amb mesures concretes que ben aviat anirem desgranant, un model de poble que, a més, pretén recuperar la proximitat amb el veïns, que l'equip de govern trepitgi el carrer i sigui visible i accessible per a tothom", ha afirmat Llobet.


Anna Llobet té 48 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i treballa al sector privat en combinació amb la seva tasca a l'Ajuntament. Aquesta serà la tercera vegada en què formarà part de la llista de Junts (abans CiU amb l'alcalde Albert Miralda al capdavant). En els successius mandats al govern municipal, ha estat tinent d'alcalde i regidora de Promoció econòmica, Comunicació i Transparència.

En els últims comicis va anar de número 2 a la llista de Junts per Guardiola, que va guanyar les eleccions, però que va passar a l'oposició per l'acord d'investidura entre Sumem (ERC) i el PSC. "Tots els acords són legítims. A les properes eleccions la gent tindrà l'oportunitat de valorar si aquesta entesa, que va apartar la llista guanyadora del govern, ha estat bona per a Sant Salvador de Guardiola o no", ha valorat.

Participació