Josep Joan Roda tornarà a encapçalar la llista de Navarcles En Comú Podem a les eleccions municipals

Va ser escollit per unanimitat el passat dijous al vespre en una assemblea del grup local de la formació

Josep Joan Roda, alcaldable de Navarcles En Comú Podem
Josep Joan Roda, alcaldable de Navarcles En Comú Podem | ECP
Redacció
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:58h
L'actual segon tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient i Medi Natural de l'Ajuntament de Navarcles, Josep Joan Roda, tornarà a encapçalar la llista de Navarcles En Comú Podem a les eleccions municipals de maig del 2023. Roda va ser escollit per unanimitat el passat dijous al vespre en una assemblea del grup local de la formació celebrada al Centre Cultural La Creueta.

Roda va destacar que aquest mandat "hem estat garantia de treball, estabilitat i tranquil·litat per als veïns de Navarcles" fent referència a la solidesa del seu grup, en aquests anys en què el consistori navarclí ha viscut moments complexos amb la sortida de l'alcalde i regidors de les altres dues formacions polítiques que conformen el govern municipal.

L'alcaldable també va agrair als membres del grup local dels Comuns "el compromís i l'energia" que han destinat al projecte per a fer possible ser al govern i així poder dur a terme· els avenços i millores per a Navarcles als que s'havien compromès. Això, diu Roda, li fa " tenir més força i il·lusió per continuar al capdavant de la llista".

L'actual regidor va deixar clar que "encara queda feina per fer" i que en un context amb múltiples crisis "tenim un gran repte", perquè l'emergència climàtica, energètica i social "que ja tenim aquí ens han de fer construir entre tots un futur que no deixi ningú enrere, actuant en favor del progrés i sent un poble referent en la lluita contra el canvi climàtic".

Finalment, va destacar que és des d'aquesta "solidesa i expertesa" adquirides al govern i la "bona feina feta", volen liderar " les bones polítiques fetes fins ara i les que encara són necessàries per fer de Navarcles un poble més habitable, més sostenible, més verd i que té en compte a tots els veïns".