Espectacular celebració del centenari de la transformació de la Vila d'Argençola de Castellnou

La jornada va servir per presentar el segon número de la col·lecció Inèdits, dedicat a aquest conjunt patrimonial

Concert de Roger Padullés i Alan Branch a la Vila d'Argençola
Concert de Roger Padullés i Alan Branch a la Vila d'Argençola | AjCnB
Redacció
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:26h
La Vila d'Argençola de Castellnou de Bages va viure dissabte una espectacular jornada amb motiu de la celebració del centenari de la transformació que va fer-li l'industrial barceloní Manuel Saldrigas.

El nombrós públic participant, que dies abans ja havia esgotat les places disponibles, va ser rebuts a l'entrada de la Vila per fer un recorregut pels espais nobles de la casa. Ja a la terrassa de es va presentar el segon número de la col·lecció Inèdits, editada per l'Ajuntament de Castellnou, titulat La Vila d'Argençola. El somni wagnerià del besavi a càrrec del seu autor Raimon Jordi, prèvia presentació de l'alcalde, Domènec Òrrit

Posteriorment, a la cotxera de la casa, els assistents van gaudir de l'extraordinari concert Wagner a la Vila d'Argençola que van oferir el tenor Roger Padullés acompanyat al piano per Alan Branch, un recorregut per moments cabdals de la música de Wagner vinculats a espais i paisatges de la Vila.

En acabat es va servir hidromel d'Ànima Essències i vins de Tractets. L'organització va anar a càrrec de l'Ajuntament de Castellnou, Castellnou Cultural i la família Escarpenter Ferran, amb el suport de la Diputació de Barcelona.