La Land Rover Party aplega més de 500 vehicles de la marca anglesa a Súria

Els visitants no s'han volgut perdre els últims models de la marca i gaudir d’activitats d’oci i aventura a la finca Les Comes

La finca Les Comes ha celebrat una nova edició de la Land Rover Party
La finca Les Comes ha celebrat una nova edició de la Land Rover Party | Les Comes
Redacció
09 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 20:36h
Les Comes de Súria ha organitzat per setzena vegada consecutiva el major esdeveniment de Land Rover del sud d'Europa. La Land Rover Party ha reunit més 500 vehicles de la marca i un gran nombre de visitants malgrat els ruixats que l'han acompanyat al llarg del cap de setmana.

L'ambient familiar i festiu ha tornat un any més al Centre Land Rover Experience de Les Comes. Al llarg dels tres dies  d'esdeveniment els usuaris de vehicles Land Rover han pogut posar a prova les capacitats tot terreny dels seus cotxes en els més de 80 km de pistes amb diferent nivell de dificultat que ofereix la finca i millorar la seva destresa al volant, gràcies als cursos de 4x4 impartits per l'organització.

Una de les grans novetats d'aquesta edició ha estat l'exposició del nou Range Rover Sport, l'últim model presentat per la marca ha estat present a Les Comes i ha permès a tots els assistents descobrir les noves línies de disseny que seran presents en els seus futurs models.

Altres novetats han estat la Winch Challenge organitzada per Implementos Warn, i la xerrada de primers auxilis en viatge de l'empresa Compass on the Road. La prova de winch ha desafiat als participants amb cabrestant a mostrar les seves habilitats en el seu ús i ha estat un reclam també per desenes de visitants que no s'ho han volgut perdre.

A la Zona Demo s'han pogut provar alguns dels vehicles més nous de la gamma de Land Rover, inclòs el Land Rover Defender, el qual ha demostrat un cop més, que tenir les majors capacitats off-road del mercat és compatible amb la comoditat i el luxe propi de la marca.

La Supertrack General Tire ha estat una de les altres activitats que ha generat més expectació. Alguns dels participants amb els vehicles Land Rover més preparats o amb millors habilitats de conducció, han mostrat al públic les seves increïbles capacitats per a superar obstacles de roques, fang i aigua. Com és habitual, aquesta prova ens ha deixat les imatges més espectaculars del cap de setmana.

Altres activitats de gran èxit han estat, el renovat circuit de RC Crawler patrocinat per Crawlerpark.com, la desfilada de Land Rover Històrics on hi ha participat els clubs Historics.org i l'Associació Convoy, i l'ampliada zona comercial on s'han reunit més marques i expositors que en qualsevol altre edició.

La conferència de dissabte a la tarda va tenir ponents tan destacats com el participant al Camel Trophy del 1994 Jose Luis Hidalgo, o el periodista de motor Joan Dalmau. També hi van participar els aficionats als vehicles clàssics Samuel Mellado i Tomeu Darder. Les seves anècdotes relacionades amb la marca van fer passar una bona estona a tot el públic.

La nit de dissabte va tancar amb un gran concert del grup de música Zàping Catalonia, el qual va donar el toc més festiu d'aquesta setzena edició.
Arxivat a