Massegú: «Després de la consulta de Junts, Aragonès ha de fer una reflexió»

El coordinador de Junts al Bages fa una valoració "molt positiva" de la participació a la consulta i creu que el partit "en surt reforçat"

El coordinador de Junts al Bages, Toni Massegú, en una imatge d'arxiu
El coordinador de Junts al Bages, Toni Massegú, en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
07 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 22:39h
El coordinador de Junts al Bages, Antoni Massegú, ha fet una valoració "molt positiva" de l'alta participació a la consulta que el partit ha fet aquests dos darrers dies per decidir si sortia del Govern, i considera que la formació "en surt molt reforçada", al contrari dels que "preveien que es trencaria".

Massegú, que consultat per NacióManresa abans de la consulta va declarar que votaria a favor de mantenir-se en el Govern, considera que, davant la negativa de la militància, qui ha de fer-se un plantejament és el president de la Generalitat. "Pere Aragonès ha de fer una reflexió, ja que es queda amb només un 30% de suport parlamentari i cal que faci autocrítica", ha afirmat.

El 80% de participació en la consulta demostra que "Junts està molt viu", segons Massegú, que considera que el resultat s'entén perquè "Aragonès ha estat incapaç de complir el programa de Govern, ni després que nosaltres rebaixéssim els acords per a preservar-lo".

De cara al futur, "ara toca treballar per a la campanya de cara a les municipals i per continuar el camí cap a la independència".