Torna la Setmana Jove de Sant Fruitós amb propostes d'esport, oci, cuina i noves tecnologies

Fins al 14 d'octubre el municipi celebra una setmana d'activitats per al jovent.

La Setmana Jove incorpora la segona competició d'street workout
La Setmana Jove incorpora la segona competició d'street workout | Arxiu
Redacció
07 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 14:17h
La Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages torna aquest mes d'octubre amb activitats esportives, culinàries, i de noves tecnologies.

La primera activitat programada és un taller de cuina coreana que es realitzarà el divendres 7 d'octubre al Nexe Espai Jove, a partir de 2/4 de 5 de la tarda. El diumenge 9 d'octubre, a partir de les 10 del matí, el Bosquet acollirà la segona competició d'street workout amb les modalitats de resistència i freestyle.

Per als amants de les noves tecnologies, el dilluns 10 d'octubre es podrà gaudir d'una sessió de metavers amb ulleres de realitat virtual, a càrrec de l'entitat jove Social Lovers. Serà a les 5 de la tarda al Nexe Espai Jove.

El dimecres 12 d'octubre es disputarà el Torneig de 12 hores de futbol sala. De les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, el pavelló municipal acollirà aquesta jornada esportiva on hi poden prendre part equips d'entre 5 i 10 jugadors. Els joves que vulguin prendre-hi part han d'inscriure's abans del 5 d'octubre. El preu per participar-hi és de 15 euros per equip i s'establiran dues categories per edats: júnior de 12 a 16 anys i sènior de 17 a 22 anys.

La setmana jove acabarà amb el gran concert de cloenda a partir de les 10 del vespre al pavelló. Actuaran Planet Her, Mater i tancarà la festa DJ Arzzett. Les entrades es poden comprar per 3 euros anticipades al Codetickets o per 5 a taquilla.

Totes les activitats de la Setmana Jove són gratuïtes, excepte el torneig de futbol sala i el concert, però cal inscriure's prèviament, ja que l'aforament és limitat. Per a realitzar les inscripcions es pot fer per telèfon al 93 878 89 83, per WhatsApp al 609 00 21 54 o a través de l'Instagram @nexejove.