L'Associació d'Artistes Visuals de la Catalunya Central es reunirà per primer cop dissabte

Celebraran la seva primera trobada presencial al CACiS, Forn de la calç de Calders, en una jornada que inclourà una "performance" de Joana Sardà i la inauguració d'una exposició d'Àlvar Calvet

Postal de l'exposició «Clucs», d'Àlvar Calvet
Postal de l'exposició «Clucs», d'Àlvar Calvet | CACiS
Redacció
06 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 21:49h
L'Associació d’Artistes Visuals de la Catalunya Central celebrarà dissabte la seva primera trobada presencial al CACiS, Forn de la calç de Calders en una jornada que inclourà dos treballs de dos artistes residents del centre, l'acció performativa Cos Mineral, pedra i cos de Joana Sardà i la inauguració de l'exposició Clucs d'Àlvar Calvet.

Al matí, l'Associació d’Artistes Visuals de la Catalunya Central intercanviarà projectes i refermarà els seus lligams amb altres col·lectius com l'Associació per a les Arts Contemporànies de Vic o l'Associació d'Artistes del Sud, del Tarragonès.

Ja a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc l'acció performativaCos Mineral, pedra i cos la mostra de final de residència de Joana Sardà. Mitja hora més tard arribarà la inauguració de l'exposició Clucs de paisatges i cegueres d’Àlvar Calvet, una evolució d'Abraçar un paisatge amb els ulls tancats que va fer durant la seva residència a Calders el 2018.