ERC Manresa celebra una assemblea amb l'alcalde Marc Aloy i una cinquantena d'assistents

La finalitat de la trobada era iniciar el nou curs polític en l'àmbit local i debatre sobre la ciutat

El president d'ERC Manresa, Miquel Leon, dirigint-se a la militància
El president d'ERC Manresa, Miquel Leon, dirigint-se a la militància | ERC
Redacció
06 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 19:26h
Aquest dimecres, ERC a Manresa ha celebrat una assemblea amb militants i simpatitzants de la secció local en la qual hi ha participat una cinquantena de persones, l'alcalde Marc Aloy i els regidors i regidores d'ERC a l'Ajuntament. 

La finalitat de la trobada era iniciar el nou curs polític en l'àmbit local i debatre sobre la ciutat, donant veu i compartint amb la militància i els simpatitzants la tasca desenvolupada al llarg de l'actual mandat encapçalant l'Ajuntament i alhora exposar els nous reptes i projectes que s'estan gestant i desenvolupant. 

L'alcalde, Marc Aloy, ha explicat els projectes que l'equip de govern ha fet i el que queda per fer. "Nosaltres ens vam comprometre a transformar la ciutat i hem engegat molts projectes realment transformadors, estem fent molt bon camí, però la nostra mirada és llarga perquè volem arribar molt lluny". Aloy ha agraït el compromís al seu equip de govern, a l'executiva del partit i a la militància, reconeixent la gran tasca que s'està fent: "Els resultats no són fruits de l'atzar. Són fruit d'un equip que treballem, ens estimem i que ens donem molt suport. També és fruit de la cohesió de tots vosaltres. I per això és imprescindible que hi siguem tots", ha sentenciat. 

L'assemblea ha tingut lloc al General Store, una antiga fàbrica reconvertida en un agradable local per a treballar, prendre un cafè o un mos.