Sant Vicenç celebrarà diumenge el primer Aplec del Conill amb un dinar popular

Ceps i Manduca fa aquesta proposta gastronòmica en què hi haurà un concurs per escollir les millors receptes

Sant Vicenç de Castellet celebrarà el seu primer Aplec del Conill
Sant Vicenç de Castellet celebrarà el seu primer Aplec del Conill | AjSVC
Redacció
05 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 22:41h
Sant Vicenç de Castellet celebrarà aquest diumenge el primer Aplec del Conill amb un dinar popular al parc de la Plaça Catalunya. La iniciativa de l'entitat Ceps i Manduca, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, inclourà un concurs gastronòmic a través del qual s'escolliran les millors receptes amb el conill com a element protagonista. Les butlletes d'inscripció a la festa es poden descarregar a través de la pàgina web de l'entitat.

La jornada començarà a les 10 del matí amb la recepció dels participants i l'inici de l'elaboració de les receptes pròpies. Abans del dinar popular, el jurat tastarà els plats i premiarà les millors receptes. A continuació, se celebrarà l'àpat popular al parc de la Plaça Catalunya. La inscripció és gratuïta per a les persones i grups que portin els ingredients i els estris per elaborar els seus plats. L'Ajuntament els cedirà taules i cadires per poder preparar l'àpat i, posteriorment, dinar. En paral·lel, els tiquets per al públic que assisteixi al dinar tenen un preu de 15 euros que inclou el menú de l'aplec (entreteniments, conill a la míquili-mòquili, postres, begudes i pa). Els tiquets es poden adquirir a l'establiment Fotografia Jordi Largo o bé a través de la pàgina web d'Entrapolis.

Tres premis
Els guardons del jurat inclouran els premis a la recepta més original, a la millor presentació i a la millor recepta. Les elaboracions premiades es publicaran a la pàgina web de l'entitat.