La Land Rover Party tornarà a les Comes de Súria aquest cap de setmana

L'esdeveniment està obert al públic, el qual podrà conèixer els últims models de la marca i gaudir d'un gran nombre d'activitats d'oci i aventura

Les Comes tornarà a viure una nova edició de la Land Rover Party
Les Comes tornarà a viure una nova edició de la Land Rover Party | Joan Fernàndez
Redacció
04 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 19:36h
Les Comes i Land Rover Espanya ja tenen a punt les activitats de la 16a edició de la Land Rover Party, un cap de setmana familiar molt especial on els propietaris de vehicles de la marca anglesa i tots els seus seguidors podran gaudir dels més de 80 km de pistes 4x4 i de moltes activitats per a tots els públics. L'esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 7 al 9 d'octubre a la finca de les Comes, situat a Súria.

En aquest entorn, els usuaris de vehicles Land Rover podran posar a prova les capacitats tot terreny dels seus cotxes en les pistes amb diferent nivell de dificultat que ofereix la finca i millorar la seva destresa al volant, ja que el centre Land Rover Experience organitzarà un curs teòric de conducció 4x4 per ajudar a conèixer millor les capacitats tot terreny d'aquests vehicles.

Una de les grans novetats serà la presentació al públic del nou Range Rover Sport, l'últim model de la marca anglesa, el qual arribarà als concessionaris de Catalunya aquesta mateixa setmana. Tots els assistents a la Land Rover Party podran conèixer el vehicle en profunditat i seran assessorats en tots els seus dubtes per monitors del Centre Land Rover Experience de les Comes.

Altres novetats a destacar són la xerrada sobre primers auxilis en viatge de Compass on the Road, pensada per prevenir i reaccionar davant de qualsevol incident al volant, i el winch challenge de implementos warn, un repte per tots els participants que portin instal·lat un winch al seu 4x4 i on s'entregaran premis a qui superi la prova amb la major destresa.

Tots els assistents a l'esdeveniment, siguin participants o visitants que no disposin d'un vehicle Land Rover, podran gaudir de la zona d'aventura, la fira comercial, les activitats infantils, el tour 4x4, els cursos de conducció i de tots els serveis i comoditats que l'organització posarà a la seva disposició, inclús una àmplia zona de restauració, banys i aparcament gratuït.

A més, a la Zona Demo, es podran provar alguns dels vehicles més nous de la gamma de Land Rover, inclòs el Land Rover Defender. En aquesta mateixa zona també hi seran presents la Xarxa de Concessionaris de Barcelona, amb la presencia de Land Motors, Solmobil, Auto Pla Vic 4x4, i el concessionari de Manresa i Tarragona, Full Traction. Tots ells oferiran als assistents les millors ofertes i assessorament a tots als interessats.

Una de les activitats estrella del cap de setmana és la Supertrack General Tire, una activitat on els participants amb els seus vehicles Land Rover fan un circuit d'obstacles naturals (pedres i basses d'aigua). Tot un espectacle per als assistents.

Algunes altres activitats destacades seran, un renovat circuit de RC Crawler patrocinat per Crawlerpark.com, el photocall extrem de la marca de pneumàtics, General Tire,  i una ampliada zona comercial on es podran trobar més novetats que mai en productes relacionats amb el off-road, el 4x4 i els viatges d'aventura. La tarda de dissabte es podrà gaudir també d'una conferencia i una vetllada ben animada amb música del grup Zàping.
Arxivat a