Les Nits de Joc del Club del Joc del CAE enceten dijous la seva 20a edició

Hi haurà dos tornejos de jocs: Torneig de Flamme Rouge i el Torneig de Carcassonne de la Llum

Dijous engega la 20a edició de les Nits de Joc del CAE
Dijous engega la 20a edició de les Nits de Joc del CAE | CAE
Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 21:55h
Després de les quatre nits de jocs de taula fetes durant la Setmana de Jocs al Carrer de Manresa, el CAE i el Club del Joc ja tenen a punt la 20a edició de les Nits de Joc.

El dijous 6 d'octubre comença la 20a temporada de Nits de Joc del Club del Joc del CAE al bar restaurant El Graner, al carrer Sobrerroca, 14, de Manresa. Es faran tot els dijous del curs escolar, fins a finals de juny, amb un nou horari de 9 a 2/4 de 12 de la nit. En total aquest curs hi haurà 35 sessions, amb gairebé 90 hores de joc.

Les Nits de Joc són un espai setmanal de trobada per als apassionats dels jocs de taula i per a aquelles persones que en volen descobrir de nous. Els membres del Club del Joc són els responsables de preparar i dinamitzar aquestes sessions, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc.- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen. La participació en les Nits de Joc és gratuïta i no requereix inscripció prèvia. Al darrer curs la mitjana de participació a cada sessió va ser d'unes 20 persones.

Aquesta programació estable es complementarà amb 2 tornejos. El 17 de novembre hi haurà el Torneig de Flamme Rouge, un joc de taula ambientat en les curses ciclistes, que es programa per segona vegada, després de l'èxit de l'any passat. I el 23 de febrer es farà la 15a edició del Torneig de Carcassonne de la Llum, coincidint amb les Festes de la Llum de Manresa. A diferència d'anys anteriors, el Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc -que també es feia un dijous a la nit- passarà a celebrar-se en dissabte, fora de la programació de les Nits de Jocs. Tots tres tornejos s'organitzen amb el suport de Devir, l'empresa que edita aquests jocs a l'estat espanyol.

Les Nits de Joc es varen posar en marxa l'any 2003, amb la finalitat de promoure el joc com un element a partir del qual estructurar activitats d'oci per a joves i adults. Les Nits de Joc formen part d'un programa de dinamització lúdica juvenil que compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.