El Limoges perd abans de rebre el Baxi Manresa

Derrota de VEF Riga i victòria del Benfica entre els rivals de grup dels manresans a la Champions

El Limoges serà el primer rival del Baxi Manresa a la Champions
El Limoges serà el primer rival del Baxi Manresa a la Champions | Limoges CPG
02 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 21:58h
El Limoges, primer rival del Baxi Manresa a la Basketball Champions League (BCL), arribarà al debut europeu en una clara dinàmica negativa. El conjunt francès va caure contra el Pau-Orthez i acumula tres derrotes en les tres primeres jornades de lliga. A diferència dels dos primers partits, on el marcador va ser ajustat, en el darrer compromís de la lliga nacional, el Limoges va caure per 19 punts (81-62). Desy Rodríguez va ser-ne el màxim anotador amb 19 punts.

Els altres dos equips del grup del Baxi Manresa a la BCL van tenir sort diversa. Divendres, el VEF Riga letó va caure contra el BK Liepaja (98-93) en partit de la lliga que comparteixen equips d'Estònia i Letònia. Aquesta competició compta amb nou equips estonians, sis de letons i com a novetat enguany n'incorpora un d'ucraïnès. El partit, disputat divendres, va ser el primer de la temporada. 

El Benfica va estar més encertat i va esclafar sense problemes el Lusitania (111-85). Els lisboetes són sisens amb el handicap que han jugat un partit menys que els seus rivals. El rival del Baxi Manresa a la BCL no va poder disputar el partit inaugural de la lliga portuguesa perquè disputava la fase prèvia de la competició europea.

Arxivat a