La Pirinaica s'estrena a Primera Catalana amb victòria contra el Martinenc (1-0)

Un gol de Pipe just abans del descans dona la victòria als de la Mion en el seu debut a la categoria

Primer onze que ha presentat el FC Pirinaica a Primera Catalana
Primer onze que ha presentat el FC Pirinaica a Primera Catalana | FCP
02 d'octubre del 2022
Actualitzat el 03 d'octubre a les 17:23h
No es podia esperar un millor debut de la Pirinaica a Primera Catalana. L'equip del barri de la Mion de Manresa s'ha estrenat a la categoria aquest diumenge amb victòria davant d'un dels històrics, el FC Martinenc, per 1-0, amb un gol de Pipe just abans d'arribar al descans, en un partit que ha tingut prou controlat malgrat el poc marge del resultat.

La Piri ha estat el primer en avisar amb una primera acció que ha estat solventada pel porter visitant sense gaires complicacions. Durant la primera part, tant els manresans com els del Guinardó han trenat un joc ràpid i amb ocasions sense que arribessin a materialitzar-se. A mesura que passaven els minuts, però, la Pirinaica prenia protagonisme en les ocasions, fins que al minut 44, Pipe ha marcat el que seria únic gol del partit amb un espectacular xut des de fora l'àrea que ha resultat imparable per al porter visitant.

A la represa, els rols s'han mantingut: els d'Eladi Gallego dominaven el joc sense apropar-se massa a l'àrea rival, mentre que el Martinenc trenava alguna jugada d'atac sense que es traduís en gol. Ha estat en els últims minuts quan els del Guinardó s'han despertat i s'han abocat a l'atac.

En temps afegit, el davanter visitant Pedro Bravo, que havia entrat feia pocs minuts, ha tingut una claríssima ocasió per aconseguir l'empat rematant des de l'àrea petita, però Dani ha rebutjat la pilota en una gran intervenció.

D'aquesta manera el FC Pirinaica s'estrena a Primera Catalana amb una important victòria davant d'un dels històrics de la categoria. El proper cap de setmana, la Pirinaica disputarà la segona jornada al camp del Club Esportiu Atlètic Lleida.