Thierno Boubacar, bronze en paral·leles a la Word Challenge CUP d'Hongria

La també gimnasta de l'Egiba Lorena Medina ha finalitzat quarta "all arround" al Memorial Joaquim Blume - Ciutat de Barcelona

Thierno Boubacar, a la dreta, amb la seva medalla de bronze en paral·leles
Thierno Boubacar, a la dreta, amb la seva medalla de bronze en paral·leles | FIG
02 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:52h
El gimnasta de l'Egiba Thierno Boubacar ha aconseguit la medalla de bronze en l'aparell de paral·leles en la final de la World Challenge Cup d'Szombathely, a Hongria, que ha disputat aquest diumenge després que divendres es classifiqués per a la final amb la millor puntuació.

D'aquesta manera, el gimnasta del club manresà ha completat una molt meritòria actuació en una de les copes del món de més prestigi abans de la disputa del Campionat del Món de Liverpool, que tindrà lloc entre el 29 d'octubre i el 6 de novembre.

Lorena Medina, quarta all arround al Memorial Blume
Per la seva part, Lorena Medina ha completat un gran Memorial Joaquim Blume - Ciutat de Barcelona després de finalitzar quarta all arround la prova femenina, o sigui, en la classificació conjunta dels quatre aparells. La gimnasta de l'Egiba anava segona fins a la disputa de la terra, en l'última ronda, on el jurat, molt dur, li ha devaluat la dificultat fent-li perdre un punt que ha estat definitiu per no poder finalitzar en posició de medalla.

Malgrat el regust agredolç d'aquesta quarta posició final, l'actuació de Medina a Barcelona l'ha postulat com una de les principals candidates del combinat estatal per fer els quatre aparells al Campionat del Món de Liverpool.