Un CE Manresa molt solvent guanya el Terrassa FC i es manté invicte (2-1)

Els blanc-i-vermells han capgirat un gol en contra en un partit que han dominat de principi a fi

El Terrassa FC ha marcat el seu únic gol de penal
El Terrassa FC ha marcat el seu únic gol de penal | Pere Fontanals
02 d'octubre del 2022
Actualitzat el 03 d'octubre a les 17:23h
El CE Manresa s'agrada a la nova Segona RFEF i cada jornada que passa s'agrada més. Aquest diumenge, en el partit que l'enfrontava al Terrassa FC, un dels històrics de la categoria, ni anar amb el marcador en contra no l'ha afectat a l'hora de desenvolupar el seu joc, endreçat, ben trenat i, fins i tot per moments, molt atractiu.

Els homes de Ferran Costa han dominat el partit des del xiulet inicial fins al final i no han aconseguit un marcador molt més ampli per falta de punteria en els metres finals. Mentrestant, els egarencs només s'acostaven de tant en tant a través de contracops que només en una ocasió ha requerit d'una actuació de molt mèrit d'Óscar Pulido, al minut 30, quan el marcador els era favorable per 0-1. Abans, en un altre contracop, Àlex Sánchez havia comès un penal innocent que havia suposat l'únic gol del Terrassa. Era el minut 16.

Calia veure com reaccionaven els manresans al fet de trobar-se, per primera vegada a la competició, per darrere en el marcador i, de fet, han continuat jugant, sense precipitacions, amb domini de la pilota i superioritat en les pilotes dividides com fins llavors. Els blanc-i-vermells han continuant posant setge a la porteria visitant amb l'empenta d'un públic que ha tornat a respondre a la proposta manresana.

Al minut 22, una triple ocasió manresana que acabava a córner avisava als visitants del que es trobarien la resta del partit. Després de diverses oportunitats a la porteria terrassenca, al minut 44 l'àrbitre assenyalava falta a la frontal de l'àrea. Marc Martínez la llançava directa de forma magistral a l'escaire dret visitant i la pilota entrava a la porteria per l'únic forat possible. El gol de l'empat era la mínima recompensa que es mereixien els manresans per les ocasions i bon joc de la primera part.

Després del descans, el CE Manresa sortia encara amb més energia a buscar el gol de la victòria. Als 4 minuts de la represa, Noah rematava de cap per sobre la porteria. Al 53, Jaume Pascual regalava espectacle a la graderia amb una xilena molt ben dibuixada que el porter terrassenc enviava a corner en una estirada inversemblant quan mig estadi cantava el gol.

El premi al bon joc i a la perseverança manresana arribava al minut 62 amb el gol de la victòria transformat per Javi López de penal. A partir d'aquí, el CE Manresa ha controlat el tempo del partit sense donar opcions als del Vallès fins al final del partit.

La victòria consolida encara més el CE Manresa a la part alta de la classificació, invictes, màxims golejadors i segons a la taula en solitari darrere del Teruel, que ha guanyat el seu partit contra l'Hércules. La propera jornada, els manresans es desplaçaran a Lleida.