El Covisa Manresa guanya al Nueva Elda patint fins a l'últim minut (5-2)

Els manresans només guanyaven per 3-2 a falta d'un minut i mig per finalitzar el partit

El Covisa Manresa és colíder de Segona Divisió B
El Covisa Manresa és colíder de Segona Divisió B | Canal Taronja
02 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 8:57h
El Covisa Manresa ha aconseguit una important victòria 5-2 aquest dissabte contra el Nueva Elda que el referma en la part capdavantera de la classificació de Segona B, on comparteix lideratge amb el Penya Esplugues. El resultar és enganyós ja que a falta d'un minut i mig per acabar el partit, els manresans guanyaven només per 3 gols 2. El sistema de porter jugador dels alacantins els va sentenciar amb dos gols manresans en els últims moments.

Primer temps en què els de Borja Burgos han posat sobre el parquet una intensitat molt elevada. El Nuevo Elda s'ha trobat incomodat tot i que ha demostrat tenir un sistema de joc molt elaborat. Les ocasions de gol han caigut de banda local, que podrien haver sentenciat el partit durant aquest primer període, fet que no s'ha produït per les bones intervencions del porter visitant.

Enmig d'un joc poc efectiu de cara porteria dels del Pujolet, ha arribat el primer gol local, obra de Santa al no donar per perduda una pilota i xutar al fons de la porteria sense angle de gol escurat a la banda esquerra atacant.

Poc desprès, el Covisa Manresa ha agafat als visitants fora de posició i, en un contraatac, Santa ha tornat a marcar. Era el millor resultat per anar als vestidors però una errada defensiva individual, ha despertat als forasters que han arribat al descans amb mínima desavantatge.

A la segona part, els manresans han baixat la intensitat i, amb un Manresa que no acababa de trobar el lloc a la pista, una jugada en posició de pivot ha estat clau per fer el tercer gol, obra del monistrolenc Iker. A partir del tercer gol local, el Nuevo Elda ha tingut clares ocasions però s'ha trobat amb un Arriero pletòric sota els pals. Tot i així, a set minuts per al final han reduït diferències amb el segon gol, posant el partit en perill per als de casa.

Amb el sistema de porter jugador, els visitants han disposat d'una clara ocasió de gol aturada una vegada més per Arriero. Dues accions tallades per la defensa de casa han suposat el quart i cinque gol per als manresans en els últims instants davant el joc de cinc dels alacantins.

La propera jornada dels manresans serà a les Illes per jugar dissabte a les 4 de la tarda al Blanca Dona davant l'UD Ibiza Gasifred.

Covisa Manresa: Arriero, Lavado, Noguera, Manu i Terri; Santa, Oscar, Iker, Aaron, Ambros, Aleix Perez i Cella

Nuevo Elda: Jere, Mathe, Faly, Carlos i Abel; Miguel, Castell, Luis, Marcos, Muri, Sordi i Josico

Àrbitres: Estruch i Gelonch

Gols: 1-0 Santa 13; 2-0 Santa 15; 2-1 Castell 19; 3-1 Iker 29; 3-2 Castell 32; 4-2 Manu 39; 5-2 Terri 39