Pedro Martínez celebra que «ens hagi sortit cara»

El tècnic ha recordat l'aficionat del València Bàsquet Javier Pérez Palomo que ha mort aquesta setmana

Pedro Martínez ha dedicat la victòria a un aficionat del València Bàsquet mort aquesta setmana
Pedro Martínez ha dedicat la victòria a un aficionat del València Bàsquet mort aquesta setmana | F. Rodríguez
02 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 8:33h
Pedro Martínez ha començat la roda de premsa amb una dedicatòria. El tècnic ha recordat l'aficionat del València Bàsquet Javier Pérez Palomo que ha mort aquesta setmana. El seguidor taronja enviava després de cada partit un Whatsapp a Martínez i aquesta setmana l'entrenador ho ha trobat a faltar. 

Centrat ja en el partit, Martínez ha vist similituds entre el partit que s'ha jugat aquest dissabte al vespre a Granada i el que els andalusos van jugar dijous a Fuenlabrada. "Ha estat un cara o creu i aquest cop ens ha sortit cara", ha comentat l'entrenador del Baxi Manresa. Saber canviar la dinàmica del partit i estar encertats des de la línia de tres punts han estat dos aspectes que han agradat a Martínez. Una altre de les claus ha estat carregar de personals a Thomas Bropleh. No poder disposar del màxima anotador local ha castigat molt al Coviran Granada.

Xevi Pujol veu un equip encara tendre
El director esportiu del Baxi Manresa, Xevi Pujol, ha explicat als micròfons de Ràdio Manresa que "l'equip encara està tendre". Pujol ha vist un partit que ha tingut molts parcials. "Potser al Granada li ha pesat la por escènica", ha dit un director esportiu manresà que apel·la al treball de cada dia per seguir treballant.

Arxivat a