Retards de més d'una hora a la línia de Rodalies de Manresa per una avaria a l'estació de Vacarisses

Un tren de la línia R12 a Lleida s'hi ha quedat aturat amb més de 300 passatgers que han hagut de fer transbord a un altre comboi per passarel·les

El tren de Rodalies aturat a Vacarisses, aquest divendres a la tarda
El tren de Rodalies aturat a Vacarisses, aquest divendres a la tarda | @OlgaPiu
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 19:39h
Les incidències al servei de Rodalies de Catalunya aquest mes de setembre han estat encara més habituals del que és normal, que ja és dir, unes incidències que molt sovint afecten la línia R4, que amb la R12, són les que arriben o passen pel Bages camí de Lleida.

Aquest divendres, el comboi que ha sortit a 1/4 de 3 del migdia des de l'Hospitalet en direcció a Lleida ha quedat aturat a l'estació de Vacarisses (Vallès Occidental) amb més de 300 passatgers al seu interior per, segons Renfe, "una incidència a les instal·lacions" entre Terrassa i Sant Vicenç de Castellet. L'avaria ha obligat la companyia ha fer el transbord de passatgers a un altres tren per passarel·les.

Més enllà de les molèsties als passatgers del comboi aturat, la incidència ha comportat retards de més d'una hora a la resta de trens de la línia R4 que arriba a Manresa, i de més de 30 minuts a la resta de línies de Rodalies de Catalunya.