CaixaBank renova el patrocini del Baxi Manresa

Jordi Serracanta ha destacat que l'acord "reforça la vinculació entre les entitats i ens enforteix mútuament"

Jaume Masana i Jordi Serracanta davant del Nou Congost
Jaume Masana i Jordi Serracanta davant del Nou Congost | J. alberch
Redacció
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 18:53h
CaixaBank i el Baxi Manresa han segellat aquest divendres la renovació del patrocini que vincularà al club i l'entitat financera per a la present temporada. El president del club, Jordi Serracanta, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat aquest nou compromís pel qual CaixaBank seguirà com a patrocinador oficial i soci financer del club manresà.

La renovació del patrocini dona continuïtat a la col·laboració de CaixaBank i de la Fundació "la Caixa" amb el club manresà des de fa més de nou anys. Mitjançant la col·laboració conjunta, el Bàsquet Manresa pot continuar la seva tasca de potenciació del primer equip i el bàsquet base treballant amb l'objectiu de potenciar l'esport com a eina de cohesió social, fent arribar els seus valors als infants i a les persones en risc d'exclusió. El patrocini del BAXI Manresa és per a CaixaBank una mostra del seu compromís amb el territori i amb la Catalunya Central.

El president del club ha manifestat que "aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens dona confiança i senyal que estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d'empreses com ells". Per la seva banda, el director territorial Catalunya de CaixaBank també ha destacat la importància d'aquest acord gràcies al qual "l'entitat recolzarà al Baxi Manresa una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l'estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l'esport i per Manresa".

Arxivat a