El Baxi Manresa buscarà a Granada estrenar el còmput de victòries

Els andalusos compten a les seves files amb quatre jugadors amb passat al Nou Congost

L’exManresa Luke Maye va ser decisiu en la victòria del Granada a Fuenlabrada
L’exManresa Luke Maye va ser decisiu en la victòria del Granada a Fuenlabrada | A. Pacheco
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 18:54h
El Baxi Manresa viatja a Granada sense massa temps de recuperar-se de la jornada inaugural per enfrontar-se a un dels equips que van pujar de categoria la temporada passada (dissabte, 20.30h. Movistar Deportes 2). L'equip bagenc tampoc tindrà treva després del partit. diumenge mateix, el Baxi Manresa es desplaçarà cap a Limoges (França) sense passar per casa per iniciar la participació a la Basketball Champions League.

Novament, l'estat físic de la plantilla continua sent el gran maldecap de Pedro Martínez. Guillem Jou és baixa segura i continuen sent dubte Babatunde Olumuyiwa, amb fascitis plantar, i Tyson Péez, amb una sinovitis al genoll dret. Granada és una nova estació per a un Baxi Manresa que necessita millorar. Martínez té clara la situació actual del seu equip. "El què va passar davant el Tenerife era una possibilitat. Anem endarrerits", va expressar l'entrenador a la roda de premsa després de perdre contra el conjunt canari

El Coviran Granada va ser el campió de la darrera lliga LEB i va aconseguir l'ascens directe. Juan Pablo Pin continua sent el tècnic nazarí i compta a les seves files amb quatre jugadors que en algun moment de la seva carrera han passat pel Nou Congost. Lluís Costa i Pere Tomàs segueixen de la temporada passada mentre que Luke Maye i Alex Renfroe han reforçat el conjunt andalús en aquest projecte ACB. També formen part de l'equip cares conegudes del bàsquet estatal com Petit Niang, Jacobo Díaz, Ramon Vilà i Christian Díaz. A la primera jornada, el Coviran Granada es va imposar al Carplus Fuenlabrada amb un triple decisiu de Maye als instants finals. 

Antonio Conde, Jorge Martínez i Roberto Lucas són els àrbitres designats per xiular el partit.

Arxivat a