Pedro Martínez: «No estem lluny del que esperava veure»

El tècnic del Baxi Manresa considera que l'equip ha de ha de millorar "moltes coses"

Pedro Martínez no ha vist un Baxi Manresa gaire lluny del què es pensava
Pedro Martínez no ha vist un Baxi Manresa gaire lluny del què es pensava | J. Alberch
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:34h
Pedro Martínez, tècnic del Baxi Manresa, ha relativitzat la derrota del seu equip contra un equip del nivell del Lenovo Tenerife. Martínez no s'ha sorprès del rendiment del seu equip. "No estem lluny del que esperava veure", ha comentat l'entrenador de l'equip manresà. De les declaracions del tècnic ha quedat clar que el Baxi Manresa ha de millorar "moltes coses".

Aquesta millora no serà ràpida ja que en 48 hores es juga ja la segona jornada a Granada i després els bagencs viatjaran ja cap a Limoges per fer el debut a la Basketball Champions League. Aquest ritme no beneficia la posada a punt d'un conjunt que necessitaria entrenaments i tenir tots els jugadors disponibles.

Sobre el partit, Martínez no es queda amb gran cosa en un matx en què el Baxi Manresa no ha tingut opcions. "Hem començat malament. Després ens hem refet però hem encaixat un parcial lleig. Ho hem intentat però mai no hem rebaixat els onze punts en contra". 

El públic del Nou Congost ha marxat molt enfadat amb un arbitratge que ha xiulat 28 faltes als locals i 15 als visitants. Però per a Martínez l'arbitratge no ha influït en un resultat final molt engruixit.

Txus Vidorreta es mostra molt satisfet amb el seu equip
L'altra cara de la moneda ha estat Txus Vidorreta. El preparador del Lenovo Tenerife també ha fet èmfasi amb l'atípica pretemporada del seu equip, amb només dos partits, i ha destacat l'encert inicial dels seus jugadors.

Un altre moment clau ha estat la sortida del tercer quart. També s'ha mostrat satisfet amb l'adaptació dels nous jugadors. 

Arxivat a