El Deyse B ofereix una bona rèplica tot i perdre contra Júpiter (12-9)

Els cadets del CN Manresa empaten contra el CN Sant Andreu (11-11) i els infantils cauen contundentment contra el CN Barcelona (21-4)

22 de març del 2010
Amb un equip gairebé cadet amb l'aportació de la categoria del jove veterà Carles León, el B del Deyse que entrena Toni Ventura va aguantar fins al darrer quart en la piscina de la Verneda barcelonina al CE Júpiter. Al habitualment minvat equip en els desplaçaments es va afegir la baixa d'Enric Casasayas, requerit pel difícil compromís de l'equip A a Sant Feliu, així i tot als manresans no els va faltar valentia per afrontar el matx anant a per totes davant un equip molt més expert. El primer quart va ser de tanteig i els gos de Kevin Muñoz i Adam Barberà, van permetre igualar l'avantatge inicial dels barcelonins de 2-0. Amb la tranquil·litat de qui veu que el rival no es tan ferotge com el pintaven els del CN Manresa agafaren el comandament del joc, i amb Carles León de triple executor i Oriol Muns aconseguiren arribar a l'equador del partit amb mínima avantatge 4-5 després d'haver-se avançat 3-5.

El locals no sabien com respondre al joc ordenat dels manresans i optaren per imposar les seves millors armes, veterania i millor superior força física. Així i tot el tercer quart va finalitzar en taules. Empat a sis gols, anotat el gol manresà per Carles León, de penalti.

El gol d'Alex Iranzo en superioritat dona avantatge als del Deyse. Era el 6-7, que seria la darrera. Anant a per totes els del CE Júpiter donaren la volta al marcador de manera contundent fins el 9-7, el gol de Carles León per apropar-se a 9-8 va ser el darrer estentor d'un equip que ho havia donat tot signant un gra partit. Al final 12-9, anotat també per Carles León.

Arbitratge a càrrec de X Sorigué i J Teixidó que van assenyalar cinc exclusions i un penal als barcelonins per quatre exclusions als manresans.

Parcials: 2-2, 2-3, 2-1, 6-3.
Alineacions i golejadors:
CE Júpiter: R Campos, R Izquierdo, A Medialdea 2, C Ruiz 1, M Zgrabic, D Garcia 4, M Chercoles 2, O Ledesma, A Díaz, J Hidalgo 2, J Matos, O Sanz, B Roig 1.
CN Manresa Deyse B: K Lenard, E Martínez, D Dorado, O Muns 1, A Barberà 1, C León 6, D Ureña, K Muñoz 1, T Montiel, A Iranzo.

Empat just dels cadets contra el Sant Andreu (11-11)
En un partit dels que fan afició, CN Manresa i Cn Sant Andreu empataren a onze gols, desprès de dominar gairebé durant tot el matx els barcelonins. El primer quart va ser pels visitants, que anotaren dos gols en superioritat. En el segon període, els de3 Jordi López trancaren la sequera golejadora, firmant un empat a quatre gols, anotats els bagencs per Eudald Martinez 2, Dani Ruiz i Xavier Serra. Amb aquest parcial els locals dissiparen els dubtes sobre les seves possibilitats i s'anotaren el tercer quart per un ajustat 4-3, amb gols d'Eudald Martinez 2, Oriol Muns i Xavier Serra. La esperança estava viva pels manresans que amb un sol gol en contra afrontaren el darrer període de vuit minuts. Gerra d'aigua freda a l'anotar en superioritat els visitants els 8-10, amb resposta immediata amb gols de Xavier Serra i Oriol Muns que igualava el marcador a 10 gols a manca de 5.27. Tot un món per jugar. Nova avantatge visitant a manca de 2.15, però la fe dels de Jordi López ja no es va trancar i, també en superioritat Xavier Serra anotava l'empat que seria definitiu a 11 gols. La darrera possessió dels manresans va quedar sense poder fer el llançament que els podia haver donat el triomf.

Arbitratge a càrrec de F Blanco i E Caner. Van assenyalar tres exclusions i dos penals a jugadors locals per sis exclusions i dos penals als visitants.

Parcials: 0-2, 4-4, 4-3 i 3-2.
CN Manresa: K Lenard, D Ubeda, E Martinez 4, A Vilarasau, D Ruiz 1, O Muns 2, D Dorado, F Casado, E López, C Martinez, X Serra 4.
CN Sant Andreu: J Ferrandis, G Gibert, A Manzano 1, C Garcia, M Vinyoles, P Prada 5, A Marimón 1, D Corral, J Gorria 3, R Gracia 1, P Guiu, P Gonzalez i C Bohollo.

El degà no dóna opció als infantils (21-4)
El CN Barcelona es va imposar sense problemes al CN Manresa en un partit en el que els del club degà eren clarament favorits.

En el primer quart els manresans van mantenir certa igualtat, aconseguint arribar a al fi del temps reglamentari 2-0. En el segon va arribar l’allau de gols i joc dels barcelonins que aconseguiren un 9-2 eloqüent. Els gols bagencs anotats per Xavier Serra. Amb tot decidit el tercer quart es va tornar a certa igualtat, 4-2, amb anotacions per part bagenca per Nil Lenard i Xavier Serra. El darrer quart va ser de nou un viacrucis pels del Jordi López que encaixaren un parcial sever 6-0.

Arbitratge a càrrec de Dani Sanfeliu que va assenyalar cinc exclusions i un penal als jugadors locals per cinc exclusions als manresans.

Parcials: 2-0. 9-2. 4-2, 6-0.
CN Barcelona: E Poyo, E Yerga 1, A Segura 3, G Domingo 1, I Noguera 2, O Herrero 1, B Ruiz 1, L Delgado 3, P Font, C Gomà 3, M Cercavins 3, A Núñez 3 i D Muñoz.
CN Manresa: X Cuadros, D Ubeda, A Montiel, A Martinez, A Páez, A Vilarasau, R Martinez, A Blanco, N Lenard 1, M Requena, X Serra 3.