L'Ajuntament de Manresa convoca onze llocs de treball fixos corresponents a oferta pública

Cinc places són per al règim de funcionari de carrera i sis per a règim laboral fix

L'Ajuntament ha convocat onze places de treball
L'Ajuntament ha convocat onze places de treball | AjM
Redacció
29 de setembre del 2022
Actualitzat a les 16:55h
L'Ajuntament de Manresa ha obert els processos de selecció per cobrir de forma fixa un total d'onze places de treball, cinc de les quals com a funcionari de carrera, que ja han estat publicades al portal d'oferta pública del consistori, i sis places més en règim laboral fix, que aquest dijous s'han publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i que obriran divendres el termini de presentació de candidatures.

En concret, les convocatòries de cinc places de funcionariat de carrera, a través del sistema de concurs-oposició lliure, són per cobrir dues places d'administratius, una plaça de tècnic especialista en banc de dades i cadastre, una plaça de tècnic especialista delineant i una plaça de tècnic de grau mitjà de gestió especialitzada coordinador d'obra pública. Les bases per concórrer a cadascuna d'aquestes convocatòries es poden consultar al portal d'oferta pública municipal i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 d'octubre.

D'altra banda, ja s'ha publicat al DOGC la convocatòria dels processos de selecció de sis places laborals en règim fix de l'Ajuntament de Manresa. Es tracta d'un professor superior del Conservatori de guitarra clàssica; un professor superior del Conservatori en l'especialitat de violí; un professor superior del Conservatori en sensibilització, llenguatge musical i música comunitària; un oficial manyà; un oficial fuster, i un auxiliar tècnic d'equipaments.

El termini de presentació de candidatures per aquests sis processos de selecció s'obrirà aquest divendres, 30 de setembre, i finalitzarà el 28 d'octubre. També s'hi podrà concórrer a través del portal d'oferta pública de l'Ajuntament.