Sallent celebrarà la 2a edició del Mes de la gent gran durant el mes d'octubre

L'èxit i la bona acollida que va tenir la primera edició, el 2021, ha portat l'Ajuntament a repetir el format

Taller de boleros durant el Mes de la gent gran de 2021
Taller de boleros durant el Mes de la gent gran de 2021 | AjSllt
Redacció
28 de setembre del 2022
Actualitzat a les 16:30h
Sallent celebrarà la 2a edició del Mes de la gent gran durant aquest octubre. L'èxit i la bona acollida que va tenir la primera edició, el 2021, ha portat l'Ajuntament a repetir el mateix format.

Es tracta d'un mes sencer d'activitats pensades per a la gent gran, però que estan obertes a tots els públics per tal de fomentar la cooperació i col·laboració amb aquest col·lectiu. 

L'octubre és el mes escollit per dur a terme aquesta programació aprofitant que el dia 1 es commemora el Dia Internacional de la Gent Gran i es fan accions que pretenen vetllar per una vellesa digna i segura.

L'objectiu d'aquestes jornades és posar en valor l'experiència, el coneixement, la cooperació i el suport que ofereixen les persones grans. En paraules de la regidora de Serveis Socials, Sílvia Tardà, "les activitats han estat pensades com a activitats de cooperació per tal que les persones grans sentin el suport de la resta de societat".

D'aquesta manera, el ventall d'activitats que s'ofereix és ampli: tallers d'autocura i d'alimentació, espectacles de dansa, cursos de mòbil, dinars compartits, concerts, cinema, un programa en directe a càrrec de Ràdio Sallent, lectura col·lectiva de poesia... La majoria d'activitats són gratuïtes per a majors de 65 anys.

Aquesta iniciativa és de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Sallent amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Fàbrica Vella, Ràdio Sallent, l'Escola Municipal de Música de Sallent, la Biblioteca de Sallent i els Casals Cívics de Sallent.