Els aturen en un control a la C-16 i acaben detinguts per tràfic de drogues

Els fets van passar dilluns al migdia i els arrestats estan a l'espera de passar, en el transcurs de les properes hores, a disposició judicial

Foto del material confiscat pels Mossos a la parella
Foto del material confiscat pels Mossos a la parella | Mossos d'Esquadra
NacióManresa
27 de setembre del 2022
Actualitzat a la 13:21h
Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Central van detenir aquest dilluns, 26 de setembre, una dona i un home, de 23 i 29 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van passar el mateix dia 26, a quarts d'una del migdia, en el marc d'un control de prevenció de robatoris que s'havia muntat a la carretera C-16, dintre del terme municipal de Castellbell i el Vilar. Durant l'operatiu, els agents van observar com un turisme, amb dos ocupants, s'aproximava al punt de control a molt poca velocitat mentre feia un moviment estrany. A més, en el moment que el conductor va baixar la finestra per atendre l'agent, de l'interior del vehicle va sortir-ne una forta olor de marihuana. Aquest fet va alertar la policia, que de seguida va procedir a escorcollar el cotxe.

Durant l'exploració, es van localitzar diverses peces de haixix, tubs impregnats amb pols de haixix, bosses amb cabdells de marihuana i una bossa amb unes pastilles blanques. La parella també duia 2.090 euros en efectiu i una navalla.

Arran d'aquesta troballa, els dos ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. Els arrestats passaran a disposició judicial al llarg d'aquest dimarts, 27 de setembre. Ho faran davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.