1 de 10
Llengua

El CNL Montserrat busca voluntaris per la llengua

El Voluntariat per la llengua és un programa que posa en contacte persones que parlen habitualment català i persones que l'estan aprenent

Imatge d'arxiu de parelles lingüístiques | ACN
per Redacció, 26 de setembre de 2022 a les 14:10 |
Un any més, el Consorci de Normalització Lingüística (CNL) Montserrat busca persones voluntàries per ensenyar el català a persones que ho estan aprenent. Les persones voluntàries només han d'invertir una hora setmanal per conversar en català, d'una manera natural i distesa, amb un aprenent que en té coneixements bàsics, que vol adquirir fluïdesa i perdre la vergonya de parlar-lo. 

El Voluntariat per la llengua (VxL) ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada el dia i l’hora que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videotrucada). 


L'equip de professionals del VxL assignarà la parella lingüística i donarà el suport que es necessiti durant les trobades. 

Les persones interessades a participar-hi, cal que escriguin un correu electrònic al vxl.montserrat@cpnl.cat o trucar al telèfon 634 75 78 68. 

 

Participació