El Cicle per a Majors 65 anys portarà «Master Xof», de Joan Pera, dimecres al Kursaal

L'espectacle es podrà veure en doble sessió a les 6 de la tarda i a 2/4 de 9 del vespre

Joan Pera interpreta «Master Xof»
Joan Pera interpreta «Master Xof» | Promocional
Redacció
26 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:21h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dimecres a les 6 de la tarda i a 2/4 de 9 del vespre, dues funcions de l'espectacle Master Xof de Joan Pera, dins del Cicle Majors de 65 anys amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". Es tracta d'una obra dirigida pel manresà Enric Llort, amb molt d'humor per gaudir de Joan Pera en estat pur. 

Amb el restaurant ple a vessar, Joan Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l'excusa d'una jubilació que ell mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.

Darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el nostre Master Xof prepararà per a tots nosaltres un menú d'aquells que agraden a tothom... Però aquesta nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S'haurà de retirar o continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?

Aquesta obra s'emmarca dins els actes de la Setmana de la Gent Gran de Manresa.

Les entrades per veure Master Xof tenen un preu de 6 euros per a majors de 65 (12 euros amb el carnet del Galliner i menors de 30 anys, i 15 euros entrada normal) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.