1 de 10
Paracaigudisme

L'aeròdrom de Sant Fruitós acull per primera vegada el Campionat estatal de Paracaigudisme

Durant tot el cap de setmana, l'aeròdrom ha obert portes i s'ha pogut volar al primer túnel de vent exterior de Catalunya

Paracaigudistes pujant a l'avioneta abans d'un dels salts | Saltamos
per Redacció, 25 de setembre de 2022 a les 17:42 |
El primer equip de la Papea s'ha imposat aquest cap de setmana a la prova final del Campionat d'Espanya de Paracaigudisme VF4 de vol en formació de quatre persones a l'aeròdrom de Sant Fruitós de Bages. L'equip guanyador s'ha imposat amb un total de 113 punts un cop superades les set rondes de salts per davant del conjunt Windobona Alakran, que ha sumat 88 punts, i del segon equip de la Papea, que n'ha obtingut 83.

La prova, que ha reunit un total de vuit equips durant el cap de setmana, s'ha celebrat amb èxit per primera vegada a Sant Fruitós de Bages. Les vuit formacions han hagut de disputar un total de set rondes en què han hagut de completar diferents formacions a l'aire des d'una alçada de 3.000 metres. L'equip guanyador podrà representar l'Estat al Campionat d'Europa i a les proves mundials dels propers mesos.


La competició ha comptat amb la col·laboració del centre de paracaigudisme de Barcelona i ha estat organitzada per la Federació Aeronàutica Espanyola. Durant tot el cap de setmana, l'aeròdrom ha obert portes i s'ha pogut volar al primer túnel de vent exterior de Catalunya i també s'ha pogut observar el nou asfaltat de de la pista d'enlairament i aterratge de l'aeròdrom. 

 

Participació