El CE Manresa venç el Saguntino (2-0) i dormirà líder provisional de Segona RFEF

Els del Bages sumen la segona victòria al campionat i es mantenen invictes a la nova competició

Els jugadors del CE Manresa celebren la victòria després del partit
Els jugadors del CE Manresa celebren la victòria després del partit | CEM
24 de setembre del 2022
Actualitzat a les 23:43h
El CE Manresa ha començat la seva experiència a Segona RFEF de la millor manera imaginable i es manté invicte després que a la quarta jornada de competició ha derrotat per 2-0 l'Atlético Saguntino a un estadi del Congost que ha superat els 400 espectadors, amb un plantejament molt solvent. D'aquesta manera, els del Bages han aconseguit la seva segona victòria que, sumada als altres dos empats, el situen, de forma provisional, com a líder de la categoria, amb 8 punts, a l'espera que aquest diumenge es completi la resta de la jornada.

El CE Manresa ha realitzat un molt bon partit contra un equip que arribava al Congost encara invicte en la present temporada i amb una ratxa acumulada de 18 partits oficials sense perdre. Només començar, al minut 2, Joel Priego ja ha obligat el porter visitant a lluir-se per enviar una pilota a córner. Els de Sagunt també han tingut la seva oportunitat, però al 26, el mateix Joel Priego ha xutat des de lluny i la pilota ha entrat a gol després de tocar el travesser. Al minut 36 ha estat Jaume Pascual qui ha xutat fora després de retallar un defensa. La primera part ha finalitzar amb una última ocasió visitant que ha resolt Óscar Pulido sota els pals.

A la segona part, els valencians han començat amb domini de la pilota per intentar buscar l'empat. Al minut 68, però, Noah ha clavat la pilota a l'escaire visitant en un golàs per aconseguir el segon per als locals, després d'una gran jugada de combinació de l'atac manresà. Després del gol, el partit ha entrat en una fase intensa per part dels dos equips que no s'ha traduït en cap gol més, de manera que el partit ha arribat al final amb el 2-0 al marcador i el CE Manresa com a líder provisional de la classificació.

La competició continuarà el proper diumenge a les 12 del migdia, de nou al Congost, contra el Terrassa FC.