Bàsquet

El CB Castellet celebrarà dissabte els actes centrals del seu 50è aniversari

Durant la vesprada es donarà a conèixer la nova mascota i el nou himne del club entre moltes altres sorpreses

Gravació de l'himne del CB Castellet | CBC
per Redacció, 23 de setembre de 2022 a les 21:41 |
El CB Castellet farà aquest dissabte 24 de setembre l'acte central de celebració del seu 50è aniversari al Pavelló Municipal de Sant Vicenç davant de 280 persones, comptant amb la presència a més de jugadors, familiars, cos tècnic i directius del club, del president i directius de la Federació Catalana de Bàsquet, l'alcaldessa i regidors de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, directius d'altres clubs de Sant Vicenç i una nodrida representació de directius de clubs de bàsquet de tot el Bages. 

El CB Castellet es va constituir formalment el 28 de juny de 1971, però hi ha constància de bàsquet almenys des dels anys cinquanta. La idea original de la junta, i la comissió que es va crear per a l'efemèride, va néixer a principis del 2020 just abans de la pandèmia, pensant en el 2021 com a l'any per celebrar-ho, però les mesures sanitàries van obligar posposar fins a aquest any tots els actes previstos. 


Un munt d'actes al pavelló


Els actes s'iniciaran a les 8 del vespre a l'entrada del Pavelló Municipal de Sant Vicenç amb la inauguració del monument en reconeixement als fundadors del club i a tots els jugadors, directius i tots aquells que d'una manera o una altra han format part de la gran família del Castellet. 


Després, ja en el Pavelló, es donarà a conèixer la nova mascota del club i el seu nom que van ser triats per votació popular entre tots els integrants del Castellet, però que encara no han estat desvetllats. 

A l'acte també hi haurà sorpreses en format musical. Es donarà a conèixer l'himne del club, interpretat pels jugadors i membres del Castellet, i el seu procés de creació de la mà del seu compositor, el reconegut músic Miquel Coll Trulls. 

A continuació es projectarà un emotiu documental que recull i resumeix a través dels seus protagonistes la història viva del club, explicada en primera persona. S'entregaran també premis a directius i jugadors que d'alguna manera han destacat en aquests primers cinquanta anys d'història. 

Tancaran l'acte les intervencions del president de l'entitat, Santi Pérez, del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Ferran Aril i de l'alcaldessa, Adriana Delgado. 

L'acte finalitzarà amb un sopar i alguna altra sorpresa que la Junta Directiva i la Comissió del 50 Aniversari encara no ens han volgut desvetllar. 

 

Participació