L'Ajuntament de Manresa organitza una passejada pels racons emblemàtics del Centre Històric

La visita, a càrrec de l'historiador Francesc Comas, s'iniciarà a les 11 del matí als porxos de la plaça Major

Edificis entre el carrer Sobrerroca i el carrer Santa Llúcia del Centre Històric de Manresa
Edificis entre el carrer Sobrerroca i el carrer Santa Llúcia del Centre Històric de Manresa | Pere Fontanals
Redacció
23 de setembre del 2022
Actualitzat a les 21:28h
L'Ajuntament de Manresa ha organitzat per demà dissabte, 24 de setembre, una passejada per conèixer els principals racons i llocs emblemàtics del Centre Històric. L'activitat, sota el títol (Re)Descobrim el Centre Històric, anirà a càrrec de l'historiador Francesc Comas, i s'iniciarà  a les 11 del matí als porxos de l'Ajuntament.

L'activitat forma part del procés participatiu per completar el Pla Integral de Revitalització del Centre Històric (PIRCH) que està en marxa en aquests moments amb l'objectiu de recollir les propostes i suggeriments de la ciutadania per potenciar l'habitatge, vetllar per les persones, impulsar el comerç i l'activitat econòmica, millorar la mobilitat sostenible, de l'espai públic i els equipaments d'aquest espai de la ciutat. En acabar la visita al Centre Històric també es demanarà opinions i suggeriments a les persones participants.

Un altre de les activitats que s'havia programat per aquest dissabte a la tarda, Juguem amb el CH, adreçada al públic infantil, ha quedat suspesa a causa de la previsió de pluja i es reprogramarà per al mes d'octubre.