El Covisa Manresa rebrà dissabte un Hospitalet Bellsport renovat i molt potent

El partit es disputarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda al pavelló del Pujolet i serà el primer de lliga que els manresans juguin a casa

El Covisa Manresa rebrà l'AE Hospitalet Bellsport
El Covisa Manresa rebrà l'AE Hospitalet Bellsport | MFS
Pere Fontanals
23 de setembre del 2022
Actualitzat a les 21:19h
El Covisa Manresa rebrà aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda la visita de l'AE Hospitalet Bellsport en el primer partit de la temporada de lliga al pavelló del Pujolet. L'AE Hospitalet arribarà a Manresa amb una plantilla renovada plena de grans jugadors.

Els del Barcelonès s'han reforçat amb Xevi, que jugava a Itàlia, Mario del Barça B i Ramon i Coca del Sala 5 Martorell, després de la discreta temporada que van completar en el darrer exercici. Ara mateix, Antonio Mesa té una de les millors plantilles de la Segona Divisió B.

Pel que fa l'equip manresà, han entrenat amb molèsties diversos jugadors durant la setmana. Des de fisioteràpia s'ha intentat que aquests jugadors fessin les sessions de la forma més òptima possible. En principi, el Covisa Manresa només manté la baixa d'Asis per sanció. Serà el seu penúltim partit sancionat. Els manresans tindran ara dos partits consecutius a casa.

El partit del Pujolet d'aquesta jornada serà l’últim que es jugarà en dissabte pel que fa als horaris establerts en aquesta segona jornada de competició.