Teatre

La versió de Paco Mir del mític «El sopar dels idiotes» arriba al Kursaal aquest cap de setmana

Ho farà en dues funcions: una dissabte a les vuit del vespre i l'altra diumenge a les sis de la tarda

'El sopar dels idiotes' farà parada al Kursaal aquest cap de setmana | TeatreBarcelona
per NacióManresa, Manresa, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 11:51 |
El Kursaal encetarà, aquest cap de setmana, la programació del Toc de Teatre amb la comèdia El sopar dels idiotes, que es podrà veure tant dissabte com diumenge a la sala gran, i que encara té entrades disponibles. Sota la direcció de Pep Anton Gómez, els actors i actrius David Olivares, Artur Busquet, Anna Gras, Toni Gonzàlez, Jordi Vidal Gómez i Ariana Bruguera interpretaran el clàssic de Francis Veber que, en aquest cas, ha estat adaptat i versionat per Paco Mir.

A través d'un muntatge de ritme frenètic i amb altes dosis d'humor, El sopar dels idiotes narra la història d'un executiu que acostuma a sopar cada setmana amb amics –tots ells homes de negocis– i un convidat molt particular. En aquesta ocasió, el convidat és un funcionari d'hisenda amb una obsessió per les maquetes gegantines d'edificis famosos fets amb mistos i que ell mateix construeix. La història s'embolica quan, unes hores abans del sopar, l'executiu pateix un atac de lumbàlgia i el convidat es presenta a casa seva.


La versió de Paco Mir d'aquesta mítica comèdia es podrà veure tant dissabte a les vuit del vespre com diumenge a les sis de la tarda. Les entrades per a assistir-hi tenen un preu de 28 euros (de 26 pels majors de 65 anys i amb el carnet del Galliner, i de 6 euros pels menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre o per internet, a través d'aquest enllaç.

 

Participació