Arriba una nova edició de la cursa dels Corriols de Guardiola

Ja s'han obert les inscripcions per a la cursa i també per als Corriolets que se celebraran el proper diumenge 23 d'octubre

Imatge dels Corriols de Guardiola de 2021
Imatge dels Corriols de Guardiola de 2021 | AjSSG
Redacció
21 de setembre del 2022
Actualitzat a les 18:39h
Ja s'han obert les inscripcions per la cursa Corriols de Guardiola i també per als Corriolets de Sant Salvador de Guardiola que se celebraran el proper diumenge 23 d'octubre. 

Fa 11 anys que un equip de persones vinculades al món de l'esport van apostar per fomentar una cursa per a totes les edats i introduir l'esport a nivell escolar. D'aquí en va sortir la cursa dels Corriols de Guardiola, un esdeveniment que l'any passat, en el seu desè aniversari, va aplegar gairebé 700 participants amb un marcat ambient festiu i familiar. 

La cursa dels Corriols de Guardiola compta amb la col·laboració de voluntaris del mateix municipi a l'hora que posa en valor l'entorn geogràfic de Sant Salvador de Guardiola. A més, es tracta d'una cursa "saludable, responsable, inclusiva, solidària i sostenible", segons destaquen des de l'organització. Enguany s'impulsa el primer estudi mediambiental que farà la Diputació de Barcelona per saber quin impacte té la cursa i poder incidir en millores fins a generar un impacte zero en les properes edicions.

La convocatòria ofereix diverses modalitats de cursa: la Corriols de 20 km, la de 10 i la de 5. Per als més petits també hi ha l'opció de córrer la Corriolets. Per apuntar-s'hi, ja és operativa la pàgina web de la cursa.