La Fira de Sant Miquel omplirà Santpedor de música, cultura i productes naturals

Els actes van començar el passat cap de setmana i s'allarguen fins diumenge

Santpedor celebrarà la Fira de Sant Miquel aquest cap de setmana
Santpedor celebrarà la Fira de Sant Miquel aquest cap de setmana | AjStp
Redacció
21 de setembre del 2022
Actualitzat a les 14:32h
Santpedor es prepara per acollir un any més la Fira de Sant Miquel, que aquest any es podrà gaudir amb tot el seu esplendor i sense restriccions per la Covid-19. El programa d'actes inclou un ampli ventall d'activitats, algunes de les quals van començar el passat cap de setmana i que s'allarguen fins diumenge amb el plat estrella, la fira de productes naturals i ecològics als carrers del barri antic amb músics i artistes al carrer.

D'entre els diversos actes culturals programats, en destaquen el concert d'Electrobacasis i l'obra teatral La dona del segon tercera, amb Àurea Márquez. Les entrades es poden comprar a l'Ajuntament o a través de codetickets. També està prevista la inauguració de l'exposició Vi_Suals al Convent de Sant Francesc amb la col·laboració de la DO Pla de Bages, un taller d'artteràpia i una visita teatralitzada pel voltant de la Séquia, entre d'altres.

La novetat del diumenge és que la fira de productes naturals i ecològics comptarà amb un espai infantil al carrer Passeig, on hi haurà mercat infantil, jocs de construcció Kapla i un planetari. A banda també s'han programat contes infantils tant al matí com a la tarda a la placeta de Cal Clarassó.

Com ja és habitual les entitats del poble tindran protagonisme durant tot el cap de setmana, amb parada a la fira i  mostres de cultura popular com la trobada gegantera, la diada castellera o el Correfoc. Les foodtrucks a Cal Llovet i la taverna popular de la Fira a la placeta del Born oferiran menjar, beguda i propostes musicals divendres, dissabte i diumenge. El mateix diumenge a alguns dels restaurants del poble es podrà gaudir del menú de fira, la tradicional cabra estofada però adaptada a la cuina d'avui.
Arxivat a