Oller del Mas reuneix més de mil restauradors al seu tradicional Sopar de la Verema

El celler ha ofert una tarda - vespre amb degustació de productes locals i tasts de vins

Sopra de la Verema amb restauradors a l'Oller del Mas
Sopra de la Verema amb restauradors a l'Oller del Mas | Mas de l'Oller
Redacció
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 21:38h
Després de dos anys sense celebrar-ho a causa de la pandèmia, l'Oller del Mas ha recuperat aquest dilluns el tradicional Sopar de la Verema que ha aplegat un miler de restauradors i ha constatat les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema.

Enguany, el celler ha volgut recuperar les activitats i poder així, agrair a tots els restauradors i amics la confiança després de dos anys difícils per al sector turístic i la restauració. El celler encetava la jornada amb la Gourmet Experience, un espai on productors locals exposaven els seus productes i tots els assistents podien degustar diferents productes com ostres, foie, fumats o cava. 

Al vespre, i entre barriques, s'ha celebrat la 4a edició del Tast a Cegues on 40 parelles han competit per encertar cinc vins de tot el món amb un rigorós jurat format per Agustí Torello, Lluis Ariza, Paco Hoya, Carles Muray i Josep Pelegrin. La parella guanyadora ha estat Marc Martin i Montse Alós que han guanyat una nit a Les Cabanes amb un dinar al Bages964 i un tast exclusiu de vins. Els segons classificats, Joni Lara i Jaume Carrera, s'han emportat un lot de vins per valor de 500 euros i els tercers classificats, Albert Oltra i Sandra Pinot, 300 euros en vins de l'Oller del Mas.

Ja a la nit, més de mil persones han participat en un sopar informal. La sorpresa de la nit han estat uns mariachis que abans d'acabar el sopar encetaven la festa, seguits per una batucada i disc joquei fins les 3 de la matinada.

Amb aquesta celebració, Oller del Mas posa final a la verema i planteja ja la celebració del 2023, any en que coincideix amb el 20è aniversari del celler.