Dos gimnastes de l'Egiba participaran aquest cap de setmana en la Copa del Món de més prestigi

Lorena Medina i de Thierno Boubacar viatjaran a l'Accor Arena de París i s'enfrontaran a atletes de la talla de Rebeca Andrade o Sunisa Lee

La competició se celebrarà a l'Accor Arena de París
La competició se celebrarà a l'Accor Arena de París | Accor Arena
Aina Font Torra
20 de setembre del 2022
Actualitzat a la 13:43h
Aquest dijous al matí, els gimnastes de l'Egiba Lorena Medina i Thierno Boubacar marxaran cap a París per prendre part dels Internacionals de França, la Copa del Món de gimnàstica artística de més prestigi abans del Mundial de Liverpool, que té com a escenari l'Accor Arena, l'estadi que justament acollirà els Jocs Olímics de París 2024. La competició, que començarà dissabte amb una primera fase classificatòria i culminarà el diumenge amb la final, comptarà amb la participació d'atletes de la talla de Rebeca Andrade (de Brasil) o de Sunisa Lee (pertanyent a l'equip dels Estats Units).

I és que coincideix que un mes després d'aquesta cita parisenca, a Liverpool se celebrarà el Campionat Mundial de Gimnàstica Artística, la cita que determinarà els gimnastes que participaran als Jocs Olímpics de 2024. En aquest sentit, els esportistes amb més possibilitats de classificar-s'hi, han assegurat la seva presència als Internacionals de França perquè, entre d'altres coses, els aparells que faran servir seran els mateixos que amb els que competiran a Liverpool. 

I és en aquest escenari d'elit en el qual també hi seran presents Medina i Boubacar, tots dos del club manresà Egiba. Tant l'un com l'altre optaran a la classificació final fent dos aparells. En el cas de Medina, encara no se sap quins seran. Pel que fa a Boubacar, el més probable és que competeixi amb paral·leles i cavall d'arcs. Segons apunten des de l'Egiba, "creiem que el Thierno té possibilitats de classificar-se", tot i que són conscients que "el nivell serà molt alt" i tots els escenaris són factibles.