Aquest dimecres torna el cicle de la Tertúlia a L'Era després del parèntesi pandèmic

L'Era inicia una col·laboració amb el Parc de la Séquia i el cicle es trasllada a la Casa de la Culla de Manresa

La Tertúlia a L'Era es trasllada a la Casa de la Culla de Manresa
La Tertúlia a L'Era es trasllada a la Casa de la Culla de Manresa | AjM
Redacció
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:43h
La Tertúlia a L'Era, el cicle de tertúlies agroecològiques mensuals que la Covid va estroncar, tornarà aquest setembre amb un format renovat. Des d'aquest proper dimecres 21, i cada tercer dimecres de mes, la Casa de la Culla acollirà les sessions organitzades pel Parc de la Séquia i l'associació L'Era, en una nova col·laboració que vol acostar a la ciutadania temes relacionats amb els horts i la cultura agrària ecològica.

L'objectiu és que tothom que se senti atret pel món agroecològic, tant qui gestioni un hort, com qui tingui una finca agrària o simplement li interessi aquest sector, pugui aprofundir coneixements teòrics i pràctics de la mà d'una persona experta que, a partir d'una xerrada introductòria, donarà peu a un col·loqui posterior. Neus Vinyals, tècnica assessora de l'associació L'Era, encetarà el cicle amb una xerrada sobre com mantenir un sòl viu a l'hort.  A continuació, tothom és convidat a compartir experiències i dubtes en una tertúlia distesa i informal. L'activitat començarà a les 7 de la tarda i s'allargarà fins a les 9 del vespre.

La Tertúlia a L'Era va iniciar-se l'any 2007 i va mantenir-se en actiu a Cal Sitjes d'Artés fins que la pandèmia va obligar a suspendre-la. Al llarg dels 12 anys de trajectòria, s'han tractat un centenar llarg de temes i hi han participat més de 300 persones amb l'afany de voler compartir la saviesa popular des de la senzillesa, l'escolta i la confiança.