El compositor i pianista castellvilarenc Arnau Ferrer estrena «Dones d'aigua»

L'àlbum s'està estrenant de manera fragmentada a les plataformes digitals amb actualitzacions cada divendres

Arnau Ferrer
Arnau Ferrer | Nebridi Aróztegui
Redacció
19 de setembre del 2022
Actualitzat a les 14:12h
Arnau Ferrer, compositor i pianista castellvilarenc, estrena Dones d'aigua, un recull de cançons de temàtica feminista que tracta problemàtiques actuals a través de la metàfora i la mitologia del folklore català. Cada cançó tracta sobre un ésser mitològic, que encarna a la vegada una temàtica concreta.

Al recull s'hi tracten els estereotips, el rol i la identitat de gènere, la llibertat sexual, les relacions abusives, la sororitat i el feminicidi, d'una manera simpàtica i metafòrica, apte per a tots els públics. Les cançons es recullen intercalant poesies sobre la temàtica de què tracten, d'una manera més crua i literal, recolzades per una ambientació sonora que ajuda a dramatitzar-ne la interpretació.

El seu autor, Arnau Ferrer, és un compositor, arranjador i pianista castellvilarenc nascut a Terrassa. Les seves obres són una fusió de teatre musical, folk i música clàssica, sovint descrites com a Disney-pop o clàssic comercial. Utilitza la música com un recurs descriptiu de les escenes que imagina, recreant-les a mode de paisatge sonor, i sovint acompanyades amb paraules o efectes sonors.


És un artista compromès amb les realitats minoritàries. Creu en la música com a canal transformador, el qual utilitza per mostrar realitats dures i missatges per a fer reflexionar a l'oient. Tracta temes com la mort, el gènere, l'abús o el sexe en clau de metàfora i poesia.

L'àlbum s'està estrenant de manera fragmentada a les plataformes digitals (SpotifyYoutube...). Divendres passat es va estrenar Sirenes, la segona cançó de l'àlbum, que tracta sobre l'orientació sexual i la identitat de gènere. Cada divendres es puja una nova estrena, fins al 21 d'octubre, data en la qual es pujarà l'àlbum sencer.