El CE Moià celebra el seu centenari amb una jornada multitudinària

El club moianès ha dissenyat una samarreta commemorativa amb les tradicionals franges grogues i negres difuminades al davant i la silueta perfilada del poble a la part posterior

Jugadors del CE Moià animant l'ambient davant de directius i autoritats
Jugadors del CE Moià animant l'ambient davant de directius i autoritats | FCF
Redacció
18 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:35h
El CE Moià ha celebrat aquest diumenge l'acte institucional del seu centenari amb una jornada multitudinària a les seves instal·lacions esportives. El club ha organitzat un dinar amb jugadors, exjugadors, col·laboradors i veïns del poble, que ha comptat amb la presència, també, del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i el directiu de la Federació i delegat a Osona, Pere Alsina. L'acte ha estat encapçalat pel president del club, Paco Moral, i l'alcalde de la vila, Dionís Guiteras.

Per celebrar el seu centenari, el club moianès ha dissenyat una samarreta commemorativa amb les tradicionals franges grogues i negres difuminades al davant i la silueta perfilada del poble a la part posterior. A més, el CE Moià també ha engegat una sèrie de vídeos diaris per donar a conèixer, cronològicament, totes les persones que han format part dels equips masculins i femenins en els 100 anys d'història. 

El primer equip del CE Moià competeix aquesta temporada al Grup 5 de la Tercera Catalana després d'acabar en vuitena posició el curs passat. 

Arxivat a