Eleccions municipals 2023

Fem Manresa començarà a preparar les municipals amb l'acte de debat polític i festiu L'Enrenou

Se celebrarà el dissabte 24 de setembre a partir de la tarda a l'Anònima

Jordi Trapé, Gemma Boix i Roser Alegre, els tres representants actuals de Fem Manresa a l'Ajuntament | Pere Fontanals
per Redacció, 17 de setembre de 2022 a les 19:28 |
Fem Manresa organitzarà el proper dissabte 24 de setembre L'Enrenou, la primera edició d'un acte de debat polític i festiu que neix amb voluntat de reeditar-se a principi de cada curs polític municipal. Serà a partir de les 6 de la tarda a l'Anònima i és obert a tothom.

Segons explica la coalició, l'objectiu d'aquesta jornada és començar a preparar les eleccions municipals del proper 28 de maig de 2023 i, al mateix temps, "ser un punt de trobada més enllà de l'activitat institucional, que generi il·lusió entre tots els assistents, i animar a la participació de la ciutadania a la política municipal". 


Així, la primera part i plat principal de la jornada serà el debat obert amb el títol Com volem que sigui Manresa?, amb l'objectiu de començar a definir el programa pels comicis de l'any que ve. A partir de 2/4 9 del vespre hi haurà la part més distesa de la trobada, amb el concert de les manresanes Run Out The Closet, graellada popular (a 3 euros) i una sessió de DJ a càrrec de PD Noah. Hi haurà servei de ludoteca (sota demanda) per qui vulgui assistir-hi amb infants.

 

Participació