Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 18 de març

Danys a un immoble i mediació en un conflicte

per Redacció, 20 de març de 2010 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Danys a un immoble
El responsable d'un immoble comunica, a la Policia Local, que un camió què transitava per un carrer restringit al gàlib, hauria produït danys accidentalment en el balcó del seu immoble. Tot i que les parts s'haurien posat d'acord per a la gestió de la reclamació, la policia local comprova que els fets no haguessin afectat a la via pública o al mobiliari urbà, així com que no existeix cap obstacle que pugui perjudicar a la circulació.

Mediació en un conflicte

Les desavinences per la gestió d'un domicili i els corresponents efectes entre les diferents parts d'una relació de parella, fa que una de les persones implicades requereixi la intervenció de la Policia Local, en l'àmbit de la mediació. Davant dels fets exposats pels interessats se'ls informa dels drets que ostenten i de les obligacions que se'n deriven. Tot i que podria tractar-se d'un fet antijurídic acorden posposar la via judicial donant opció, en primera instància, a una possible resolució extrajudicial, per enteniment entre les parts.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.

 

Participació