Els 10 quilòmetres urbans de Manresa seran l'escenari del Campionat de Catalunya de la distància

La prova es disputarà el 16 d'octubre sobre un recorregut nou homologat per la Federació Espanyola d'Atletisme, amb sortida i arribada a la plaça de Crist Rei

Sortida d'una edició dels 10 quilòmetres urbans de Manresa
Sortida d'una edició dels 10 quilòmetres urbans de Manresa | CAM
Pere Fontanals
14 de setembre del 2022
Actualitzat a les 19:53h
Els tradicionals 10 quilòmetres urbans de Manresa acolliran, el diumenge 16 d'octubre, el Campionat de Catalunya absolut i màster de la distància, sobre un recorregut nou, amb sortida i arribada a la plaça de Crist Rei, homologat per la Federació Espanyola d'Atletisme.

El tret de sortida de la cursa absoluta serà a les 10 del matí, i mitja hora abans sortirà la cursa de promoció. En paral·lel a la cursa de 10 quilòmetres també hi haurà la de 5 quilòmetres. La zona de recollida de dorsals, els vestidors i el guarda-roba estarà situada al Pavelló del Pujolet.

Amb la disputa d'aquest Campionat de Catalunya, s'espera la participació dels atletes més importants de la disciplina. Després de gairebé tres anys sense cursa urbana a Manresa degut a la pandemia, l'organització espera que el proper 16 d'octubre els carrers de la ciutat s'omplin de nou de corredors.
 

Traçat del nou recorregut dels 10km urbans de Manresa. Foto: CAM


Les inscripcions estan obertes i es poden fer per internet als enllaços dels 10 quilòmetres, dels 5 quilòmetres i de la cursa de promoció. També es pot fer la inscripció presencialment a les botigues Esports Sagi i Bages Esports, i a la secretaria del Club Atlètic Manresa.

Les curses estan limitades a 500 dorsals per la cursa de 10 quilòmetres, 200 dorsals per la cursa de 5, i 200 dorsals per la cursa de promoció.