1 de 10
Exposicions

Arriba la 6a edició de la Fira del Playmobil al Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa

Omplirà de clicks els dipòsits vells el cap de setmana del 24 i 25 de setembre

La Fira del Playmòbil constarà de deu diorames | Parc de la Séquia
per Redacció, 13 de setembre de 2022 a les 21:09 |
El 24 i al 25 de setembre el Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa (antic Museu de la Tècnica) acollirà la 6a edició de la Fira del Playmobil a Manresa. L'exposició constarà de deu diorames diferents, creats per l'associació Click & Clack, photocalls, food truck, zona de descans i tallers.

Els diferents diorames pretenen reflectir, de manera més o menys fidel, un moment de la vida quotidiana o algun fet històric. Aquest any un dels diorames reflecteix l'època de la industrialització i un altre vol recrear la Manresa de l'època de Sant Ignasi per celebrar l'efemèride del 2022.


Un any mes, tothom qui ho desitgi podrà participar al joc del Click amagat, que consisteix a trobar a cada diorama un playmobil que no li correspon.

Paral·lelament és previst portar a terme un nou concurs d'Instagram, on es podran penjar fotografies durant els dies de l'exposició. L'etiqueta per participar en aquest concurs és #firaclickmanresa2022.


En l'edició passada de 2021, l'organització va optar per crear franges horàries d'entrada i promoure la venda anticipada per respectar l'aforament de l'espai. La fórmula va ser molt ben rebuda i aquest any, ja sense les restriccions per la pandèmia, s'ha optat per mantenir-la i seguir donant la opció d'adquirir l'entrada per avançat. L'horari general per als dos dies és de 10 a 14h i de 16 a 20h

Una novetat d'aquesta edició és que els centres educatius que ho desitgin podran visitar l'exposició per avançat entre el 19 i el 23 de setembre a un preu de grup especial posant-se en contacte amb el Museu al 938772231 o escrivint un correu a info@parcdelasequia.cat.


Aquesta fira està coordinada pel Parc de la Séquia en col·laboració l'associació Click & Clack, una entitat sense ànim de lucre formada per persones aficionades als playmobil, que es dediquen a col·leccionar i realitzar exposicions per tal que el públic adult i familiar en puguin gaudir amb els fills o els amics.


Participació