1 de 10
Turisme

Arrenca el primer Festival de Paisatges Barcelona per descobrir la natura i gastronomia de la Catalunya Central

La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d'octubre

Una de les propostes del Festival es fer ioga a Castelladral | DiBa
per Redacció, 13 de setembre de 2022 a les 17:47 |
Per primer any tindrà lloc el Festival de Paisatges Barcelona, una proposta d'activitats per a tots els públics a les comarques de l'Anoia, Bages, Moianès i Osona. La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d'octubre i oferirà activitats guiades per empreses locals que permetran descobrir els paisatges de tardor de les comarques que integren la marca turística de Paisatges Barcelona.

A peu, en bicicleta elèctrica o de muntanya, fent activitats de ioga o amb cavalls, tastos de productes locals i de vins... l'oferta, pensada per a tots els públics, permetrà descobrir un entorn natural i cultural molt a prop de casa.


El festival està organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l'Anoia, Bages, Moianès i Osona, amb la participació de setze empreses turístiques d'aquestes comarques.

Al Bages s'oferiran activitats com una sessió de ioga a Castelladral, una ruta literària i una altra de senderisme per Montserrat, un joc de pistes a Mura i rutes en bicicleta pels boscos de Sallent i per l'entorn del monestir de Sant Benet de Bages.


Tota la informació de les activitats i reserves es pot trobar al blog de Barcelona és molt més de la Diputació de Barcelona.

 

Participació