Detinguts dos joves per intentar robar de matinada en dos auto-rentats de vehicles del Bages

Primer a l'Auto Rentat Manresa de davant dels Bombers i després al Petro Pintó del costat del Carrefour de Sant Fruitós

Auto-rentat Petro Pintó al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós
Auto-rentat Petro Pintó al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós | GSV
13 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:15h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa han detingut aquesta matinada de dimarts dos joves, de 24 i 26 anys, després que intentessin robar les caixes de dues estacions d'auto-rentat de vehicles de Manresa i Sant Fruitós de Bages i que en causessin desperfectes.

Els fets han passat sobre les 2 de la matinada quan la comissaria ha rebut l'avís que hi havia dos joves intentant forçar la porta d'una caseta a les instal·lacions de l'Auto Rentat Manresa, a la C-16c, gairebé davant del parc de Bombers. Quan els agents han arribat a lloc no hi han torbat ningú però poden comprovar que la porta de la caseta està forçada.

Els agents inicien la recerca dels dos joves en direcció cap a una altra estació d'auto-rentat, la Petro Pintó, que es troba al polígon de Sant Isidre de Sant Fruitós, al costat del Carrefour, a uns 500 metres de la primera estació forçada.

A l'arribar observen a dos joves al costat de la màquina on es posen els diners de l'auto-rentat que, en veure els agents marxen corrent del lloc. Després de córrer darrere d’ells, finalment els agents els aturen, un al carrer Aneto i l'altre al carrer Collserola i procedeixen a la seva detenció. En l'escorcoll se'ls troba un tornavís i una escarpa a un i una navalla i monedes d'euro a l'altre.

En els dos auto-rentats han patit danys a les seves instal·lacions en l'intent de forçar les caixes.