Santpedor fa públic el programa de la Fira de Sant Miquel

Els actes s'encetaran el cap de setmana del 17 i 18 de setembre i acabaran amb la tradicional Fira de productes naturals i ecològics el diumenge 25 de setembre

Santpedor torna a estar a punt per a una nova Fira de Sant Miquel
Santpedor torna a estar a punt per a una nova Fira de Sant Miquel | AjStp
Redacció
13 de setembre del 2022
Actualitzat a les 21:23h
Aquest setembre Santpedor celebrarà una nova edició de la Fira de Sant Miquel. Un any més els carrers s'ompliran d'activitats i els carrers del barri antic tornaran a notar el bullici de passejants, plens de productes naturals, artesania, regals cultura, música, colors i olors. Els actes s'encetaran el cap de setmana del 17 i 18 de setembre i acabaran amb la tradicional Fira de productes naturals i ecològics amb músics i artistes al carrer el diumenge 25 de setembre.

L'Ajuntament de Santpedor aposta aquest any per un programa amb moltes propostes culturals, musicals i amb molt protagonisme de la cultura popular de Santpedor. Entre les propostes destaca el concert d'Electrobacasis, una aposta trencadora que interpreta música moderna amb orquestra de corda juntament amb un DJ dalt de l'escenari, i l'espectacle teatral La dona del tercer segona, a càrrec de la coneguda actriu Àurea Márquez. Les dues activitats són de pagament i les entrades es poden aconseguir a l'Ajuntament i a codetickets. Per la seva part, el Convent de Sant Francesc acollirà l'exposició Vi_Suals i es farà un tast de vins Picapoll amb la col·laboració de la DO Pla de Bages.

Durant el cap de setmana del 23, 24 i 25 de setembre també hi haurà concerts, activitats i servei de menjar i beguda tant a l'espai de foodtrucks ubicat a Cal Llovet com a la Taverna Popular de la Fira, a la placeta del Born i gestionada per l'Ateneu Popular Ca la Teia.

La música al carrer és un dels atractius de la Fira de Sant Miquel, i el termini per participar al concurs encara està obert. Hi poden participar músics de qualsevol estil i format i opten a premis en metàl·lic. Un any més l'Ajuntament també ha impulsat el concurs de fotografia a Instagram de la Fira de Sant Miquel per a promoure aquesta activitat a les xarxes socials.


 
Arxivat a